Particulier
Zakelijk

Werkwijze

Woningisolatie lijkt ingrijpend, maar het is makkelijker te realiseren dan u denkt! In vier overzichtelijke stappen realiseert u wooncomfort én kostenbesparing.

Uw woning isoleren? U doet het in vier stappen.

Stap 1: U vraagt een gratis adviesgesprek aan

Iedere woning is anders; isoleren is dan ook maatwerk. Wij maken graag een afspraak met u voor een inspectie (technische schouw) en adviesgesprek bij u thuis. Dit gesprek, dat u tot niets verplicht, vraagt u eenvoudig hier aan. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak via 085 – 620 21 67.

Stap 2: Wij inspecteren uw woning en u ontvangt een offerte op maat

Tijdens de technische schouw bekijkt een deskundig adviseur uw woning en onderzoekt of isolatie mogelijk is. Wij geven een advies op maat en u ontvangt direct een offerte.

Stap 3: Wij voeren de isolatie uit volgens afspraak

Gaat u akkoord met offerte? Dan spreken wij met u de uitvoerdatum af. De termijn tussen acceptatie en uitvoering is gemiddeld 4 tot 8 werkweken. Op de afgesproken dag voeren onze vakkundige medewerkers de isolatiewerkzaamheden uit.

Zijn er bij uw woning vleermuizen, gierzwaluwen of andere kleine vogelsoorten aanwezig? Dan zullen wij natuurvriendelijk isoleren.

Stap 4: U geniet van wooncomfort en kostenbesparing

Na de werkzaamheden leveren wij alles bezemschoon op. Bent u tevreden? Dan tekent u de opdrachtbon. Pas na deze oplevering ontvangt u de factuur; deze heeft een betalingstermijn van 8 dagen. Daarnaast krijgt u van ons een garantiecertificaat met een geldigheid van 10 jaar. Deze garantie is overdraagbaar naar een eventuele nieuwe woningeigenaar.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.