Particulier
Zakelijk

Woningisolatie

Met woningisolatie beschermt u uw huis tegen invloeden van buitenaf. Zo krijgen kou, hitte, tocht en vocht geen kans. Uw energielasten gaan dalen en het is beter voor het milieu.

Meerdere opties

Een oud huis isoleren? Of juist een nieuwbouwwoning? Een huis van buiten isoleren? Of juist van binnen? Bij woningisolatie heeft u meerdere opties. We zetten ze graag voor u op een rij en geven u graag advies en tips.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een veel gekozen vorm van isoleren. En dat is niet zo gek. Het is een effectieve manier om warmteverlies in uw woning te verminderen. Bovendien is het een snelle, eenvoudige én financieel gunstige keuze.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een zeer rendabele isolatiemaatregel. Een warmere vloer maakt dat u extra comfort ervaart en minder hoeft te stoken. Voor het isoleren van uw vloer zijn verschillende methodes.

Bodemisolatie

Uw energierekening én het milieu plukken beide de vruchten van bodemisolatie. Door de kruipruimte onder uw huis te isoleren, gaat er veel minder warmte verloren. Vooral interessant voor huizen met een vochtige, lage kruipruimte.

Dakisolatie

Een dak zonder isolatie? Het is één van de grootste energieverspillers. Met goede dakisolatie bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Bovendien gaat uw wooncomfort er flink op vooruit.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.