Particulier
Zakelijk

Dakisolatie

Een dak zonder isolatie? Het is één van de grootste energieverspillers. Met goede isolatie van uw dak of zolder bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Bovendien gaat uw wooncomfort er flink op vooruit.

Besparen met dakisolatie

30% van de warmte in uw woning gaat verloren via het dak. Door uw dak te isoleren kunt u dan ook al snel een goed rendement behalen. Bovendien wordt de zolder, met een goed geïsoleerd dak, veel meer dan alleen een bergruimte. Zo kunt u op de zolder een extra slaapkamer of een werkkamer maken. Dakisolatie zorgt op deze manier ook voor een waardestijging van uw huis.

Zo werkt het

Er zijn diverse technieken om bestaande dakconstructies goed te isoleren. Welke het best geschikt is voor uw specifieke situatie hangt af van het soort dak. Gaat het om isolatie van een plat, schuin of hellend dak? Is het verstandig om het dakbeschot te isoleren? Ook is het afhankelijk van eventueel reeds uitgevoerde isolatiemaatregelen. Zo kunnen we uw zolder van binnenuit isoleren of na-isoleren door isolatiemateriaal aan te brengen tegen het dakbeschot of de dakspouw, en in de ruimte tussen de dakpannen en het dakbeschot. Soms is het ook mogelijk om niet het dak, maar de ruimte tussen de bovenste verdieping en het dak zelf te isoleren.

Ook voor u!

In vrijwel alle woningen is dakisolatie mogelijk. Wilt u graag meer wooncomfort? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden uw dak te isoleren. Uiteraard geven we u ook graag informatie over andere vormen van isolatie; ook voor bodemisolatie van uw kruipruimte, spouwmuurisolatie en vloerisolatie kunt u bij ons terecht.

Gratis offerte

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Maak een keuze*
Personeel isosun