Particulier
Zakelijk

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een zeer rendabele isolatiemaatregel. Een warmere vloer maakt dat u extra comfort ervaart en minder hoeft te stoken. Voor het isoleren van uw vloer zijn verschillende methodes.

Besparen met vloerisolatie

Niets zo vervelend als een koude vloer! En hoewel warme sokken en een dik tapijt soms lijken te helpen, is het warmteverlies er niet minder door. Het isoleren van de vloer is daarom een niet te onderschatten onderdeel van het totale isolatiepakket van uw woning. Het isoleert de woning letterlijk en figuurlijk van de meestal vrij vochtige kruipruimte. Vloerisolatie is dan ook een zeer rendabele isolatiemaatregel; het levert een besparing op tot 12% op uw energieverbruik. U verdient de kosten van de isolatie dus snel terug.

Zo werkt het

Vloerisolatie is een vorm van isolatie waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht onder uw vloer. Isolatie onder de vloer is mogelijk bij betonnen, houten, stenen en laminaatvloeren, mits er zich een kruipruimte onder uw vloer bevindt met een hoogte van minimaal 50 cm. Vloerisolatie kunnen wij met diverse systemen aanbrengen. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van de hoogte, de vochtigheid, en de aanwezigheid van hout of beton. Is uw kruipruimte lager dan 50 cm? Dan is bodemisolatie vaak de beste oplossing.

Ook voor u!

In vrijwel alle woningen is isolatie van de vloeren mogelijk. Wilt u graag meer wooncomfort? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, besparing en kosten van vloerisolatie. Uiteraard geven we u ook graag informatie over andere vormen van isolatie; ook voor bodemisolatie van uw kruipruimte, dakisolatie en spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht.

Gratis offerte

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Maak een keuze*