Particulier
Zakelijk

Isolatie

Wij bedienen grofweg vijf type klanten:

Mkb’ers

Verduurzamen en besparen op energiekosten: het zijn thema’s die meer dan ooit spelen bij ondernemers. Heeft u één of meerdere bedrijfspanden? En wilt u graag advies op maat over het verduurzamen daarvan? Wij zetten onze brede ervaring met de problematiek van de hedendaagse mkb’er graag voor u in.

VvE’s

Bent u namens uw VvE op zoek naar externe deskundigheid rondom het isoleren van het vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen kleine en grote isolatieprojecten succesvol tot uitvoering.

Aannemers

Zowel bij bestaande als bij nieuwbouwwoningen zien wij een forse groei in isolatieaanvragen. Wij hebben ruime ervaring met beide en hebben al talloze zakelijke opdrachtgevers bijgestaan.

Woningcorporaties

Voor veel woningcorporaties is verduurzaming prioriteit nummer 1. Wij denken graag met u mee over isolatiemogelijkheden van bestaande en nieuwe woningen. In ons advies aan u nemen we uiteraard thema’s als betaalbaarheid, wooncomfort, behaaglijkheid en binnenklimaat mee.

Vastgoedbeleggers

Heeft u of belegt u in vastgoed? Dan is het belangrijk dat u voldoet aan de steeds strengere wetten en regelgeving rondom isolatie. Wij hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van vastgoed en helpen u graag.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.