Particulier
Zakelijk

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een veel gekozen vorm van isoleren. En dat is niet zo gek. Het is een effectieve manier om warmteverlies in uw woning te verminderen. Bovendien is het een snelle, eenvoudige én financieel gunstige keuze.

Besparen met spouwmuurisolatie

Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie wordt energieverlies via de muur al direct tot minder dan de helft gereduceerd. Vergeleken met andere isolatiemethoden is terugverdientijd van spouwmuurisolatie dan ook kort. Gemiddeld heeft u spouwmuurisolatie in 3 tot 4 jaar terugverdiend! Wordt de spouwmuur geïsoleerd met glaswol? Dan profiteert u ook van de geluiddempende werking daarvan. Bovendien krijgt uw woning na spouwmuurisolatie een beter energielabel en stijgt de waarde van uw woning!

Zo werkt het

Bij spouwmuurisolatie wordt het isolatiemateriaal met speciale apparatuur in de holle spouwruimte aangebracht. Daarvoor worden in de buitenwand, op de kruising van een horizontale en een verticale voeg, gaatjes geboord. Alles gebeurt dus van buitenaf; doeltreffend en vrijwel zonder overlast voor u.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.