Particulier
Zakelijk

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een veel gekozen vorm van isoleren. En dat is niet zo gek. Het is een effectieve manier om warmteverlies in uw woning te verminderen. Bovendien is het een snelle, eenvoudige én financieel gunstige keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie? En naar wat muurisolatie kost? Wij helpen u graag verder.

Besparen met spouwmuurisolatie

Via het isoleren van binnenmuren en/of buitenmuren wordt het energieverlies via de muur al direct tot minder dan de helft gereduceerd. Zo bespaart u flink op uw energiekosten! Vergeleken met andere isolatiemethoden is terugverdientijd van spouwmuurisolatie dan ook kort. Gemiddeld heeft u de kosten van spouwmuurisolatie in 3 tot 4 jaar terugverdiend! Wordt de spouwmuur door een gespecialiseerd bedrijf zoals het onze geïsoleerd met glaswol? Dan profiteert u ook van de geluiddempende werking daarvan. Bovendien krijgt uw woning na spouwmuurisolatie een beter energielabel en stijgt de waarde van uw woning!

Zo werkt het

Bij spouwmuurisolatie wordt het isolatiemateriaal met speciale apparatuur in de holle spouwruimte aangebracht. Daarvoor worden in de buitenwand, op de kruising van een horizontale en een verticale voeg, gaatjes geboord. Alles gebeurt dus van buitenaf; doeltreffend en vrijwel zonder overlast voor u.

Ook voor u!

In vrijwel alle woningen is isolatie van de muren mogelijk. Wilt u graag meer wooncomfort? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten van spouwmuurisolatie. Uiteraard geven we u ook graag informatie over andere vormen van isolatie; ook voor bodemisolatie van uw kruipruimte, dakisolatie en vloerisolatie kunt u bij ons terecht.

Gratis offerte

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Maak een keuze*