Particulier
Zakelijk

Over ons

25 jaar ervaring in isolatie, professionals die het vak tot in de puntjes beheersen, en een aanpak die gecertificeerd is door onafhankelijke instituten. Dat is IsoSun in het kort.

Oog voor prijs én leefklimaat

Isoleren is een vak en we kunnen ons goed voorstellen dat u het duizelt. Want wat is nu de beste isolatie-oplossing en hoe gaat het allemaal in zijn werk? Bij IsoSun hebben we 25 jaar ervaring in isolatie en beheersen onze professionals het vak tot in de puntjes. Ons doel? U alle zorgen uit handen nemen bij het verduurzamen van uw woning. We begeleiden u stap voor stap tot een eerlijk advies, op maat gemaakte oplossingen, en maximaal resultaat.

De garanties van IsoSun

Vier zaken staan bij ons hoog in het vaandel: heldere communicatie, persoonlijke service, nauwelijks overlast, en de beste prijs. Daarnaast staat een gezond leef- en werkklimaat centraal in onze oplossingen voor woningisolatie. Onze professionals streven ernaar om de luchtkwaliteit in uw woning op een gezonde en verantwoorde manier te handhaven. Behalve naar de thermische prestaties van de gebruikte isolatiematerialen kijken we ook naar brandveiligheid. Ongetwijfeld is het voor u een geruststellende gedachte dat onze aanpak is gecertificeerd door onafhankelijke instituten. Zo hebben we het procescertificaat EPS. Daarnaast volgen onze adviseurs en monteurs continu opleidingen en workshops om hun vakkennis op peil te houden.

Powered by LeefEnergieBewust

IsoSun vormt samen met diverse andere professionele bedrijven de groep LeefEnergieBewust. Samen bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen. Wij zijn door diverse gemeenten geselecteerd als preferred supplier.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust: