Bodemisolatie

Uw energierekening én het milieu plukken beide de vruchten van bodemisolatie. Door de kruipruimte onder uw huis te isoleren, gaat er veel minder warmte verloren. Vooral interessant voor huizen met een vochtige, lage kruipruimte.

Besparen met bodemisolatie

Heeft u een kruipruimte onder uw vloer die lager is dan 50 centimeter? Dan is bodemisolatie in 90% van de gevallen uitermate geschikt. Met bodemisolatie verhoogt u het wooncomfort binnenshuis aanzienlijk. Hiermee bereikt u namelijk dat uw kruipruimte droog is én blijft. Water en waterdamp krijgen geen kans, en voor schimmels en ongedierte ontbreekt een voedingsbodem om verder te groeien. Het resultaat? Meer wooncomfort voor u en tot 12% besparing op uw energieverbruik.

Zo werkt het

Bij bodemisolatie brengen wij een isolatielaag aan die de vochtige kruipruimtebodem geheel bedekt. De verdamping vanuit deze vaak natte bodem wordt door bodemisolatie verminderd. Zo dringen we ook mogelijke vochtproblemen terug. Het vochttransport uit de kruipruimte wordt sterk verminderd en het warmteverlies vanuit de woning wordt beperkt. Bij bodemisolatie isoleren wij uw woning vanuit de kruipruimte. Is de kruipruimte niet toegankelijk? Dat is geen probleem; er zijn ook mogelijkheden om uw woning van buitenaf te isoleren.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.